Ajax

Ajax var skoleponni på SJR på 90-tallet.

Ambition

Arabi Star

Arabi Star kom til SJR som skoleponni i begynnelsen av 2000-tallet.

Banditt

Banditt var skoleponni på SJR på 90-tallet.

Bernodeta

Bianca

Bianca gikk i rideskolen på SJR på 90-tallet.

Billy II

Billy II var rideskolehest på SJR på 90-tallet.

Billy the Kid

Billy the Kid kom til SJR på 2000-tallet.

Billy

Billy kom til rideskolen på SJR i 1986, som en ung og uerfaren ponni. Han var blanding av New Forrest og Oldenburger. Da han var ferdig på rideskolen, var han over 30 år, og veldig erfaren!

Blessa

Blessa er en nordlandshest som var i rideskolen på SJR fra august 2017 –  mai 2018. Hun ble brukt til å kjøre nissen på Luciashowet, og ellers i sprang og dressur på både ponni- og hestepartiene i rideskolen.

Brura

Castello

Naturlige Portretter, fotograf Linda Øxnevad

Charlie VI

Charlie er en tysk varmblods-vallak som kom til oss i 2014. Tidligere spranghest som konkurrerte opp til 1,15. Han ble brukt i dressur, voltige og sprang. Han ble pensjonist i juni 2018.

Comein

Corolla

Falco

Gulla

Gulli

Hannibal og Gloria

Jette

Join

Joker

Kasper

Knerten

Leander

Midnight

Misty

Mr. Tresmut

Naf Naf

Omega

Pernille

Phewee

Phewee er en hoppe som er blanding av shetlandsponni og welsh. Hun var hos oss fra mai til august 2018. Tidligere brukt som barneponni, og hos oss ble hun brukt på ponnipartiene og i sprang.

Naturlige Portretter, fotograf Linda Øxnevad

Prinsen

Prinsen er en norsk kaldblodstraver-vallak som var hos oss fra 2016 til påsken 2019. Ble tidligere brukt som rideskolehest på Snøde. Hos oss ble han brukt i dressur og sprang.

Naturlige Portretter, fotograf Linda Øxnevad

Radde (Annagaard Rhadamanthys)

Radde er shetlandsponni-vallak som var hos oss fra høsten 2017 til høsten 2018. Han ble brukt på knøttepartiene og var stallens maskot.

Rena

Sandy

Sheik

Smokey

Sofie

Sofie er en hoppe som er en shetlandponniblanding. Hun var hos oss fra begynnelsen av 2018 til juni 2018. Hun ble brukt på ponnipartiene.

Solkongen

Stella

Tanja

Tobias

Tobias er en vallak som er en shetlandsponniblanding. Han var hos oss fra begynnelsen av 2018 til juni 2018. Han ble brukt på ponnipartiene.

Vic

Zeus

Zita