Aistis

Bilde og info kommer.

Anni (Annegred)

Anni er en KWPN-hoppe, som kom til oss rundt påsken 2018. Tidligere spranghest, som har konkurrert opp til 1,30. Hos oss blir hun brukt både i dressur og sprang.

Asti Spumante

Asti er en irsk sportshest-vallak, som kom til oss rundt påske 2017. Tidligere spranghest som har konkurrert opp til 1,40. Hos oss blir han brukt til dressur, sprang og voltige. Kjekk hest som går like fint med nybegynnere samtidig som han er en utfordring for viderekomne. Stort dressurpotensiale, og går øvelser opp til MB.

Bonus (Nils Bonus)

Bonus er en sportsponni-vallak som kom til oss i august 2007. Tidligere ble han brukt i ponnitrav, og konkurrerte i sprang opp til 1 m. Hos oss blir han brukt på ponnitimene og til sprang.

Igor (Isoldes Igrock II)

Igor er en latvisk varmblods-vallak som kom til oss i 2006. Tidligere spranghest på høyt nivå. Hos oss blir han brukt i dressur, sprang og voltige.

Joy

Joy er en sportsponni-vallak som kom til oss i 2012. Tidligere sprangponni som har gått opp til 90 cm. Hos oss brukes han på ponnitimene og til sprang.

Justice (Just Left SV)

Justice er en american paint-hoppe som kom til oss i 2015. Tidligere spranghest som har konkurrert opp til 1,10. Hos oss brukes hun til dressur og sprang. Kjekk hest som kan gå både på ponnipartiene og hestepartiene.

Larry

Larry er en holsteiner-vallak som kom til oss høsten 2017. Tidligere spranghest som har gått opptil 1,40. Hos oss går han dressurtimer og litt sprang.

Lukas

Lukas er en sportsponni-vallak som kom til oss i begynnelsen av 2018. Tidligere rideskoleponni i Arendal. Hos oss går han på ponnipartiene og på sprang.

Mister (Ardmoneen Mist)

Mister er en connemara-vallak som kom til oss i 2015. Han var ikke så erfaren da han kom til oss, men han er en veldig lærevillig ponni, som nå blir brukt til dressur, sprang og voltige. Kjekk ponni som går både på ponnipartiene og hestepartiene.

Oliver

Oliver er en hollandsk sportsponni-vallak som kom til oss i 2005. Vi kjøpte ham fra Danmark, der han gikk som dressur- og sprangponni på høyt nivå. Hos oss brukes han på ponnipartiene og i sprang. Han går også litt på hestepartiene.

Rocky

Rocky er en welsh mountain-vallak som kom til oss i 2008. Han var rideskoleponni på Hotmas rideskole før han kom til oss. Vi bruker ham på ponnitimene og i sprang.

Roderik

Roderik er en hannoveraner-vallak som kom til oss i 2015. Tidligere spranghest som har gått opp til 1,30. Hos oss brukes han til dressur, sprang og voltige. I 2016 fikk han 4. plass i NM voltige sammen med Anna Mossige som voltigør og Hanna Haaland som longør.

Silke

Silke er en welsh mountain-hoppe som kom til oss i september 2018. Hun hadde ikke gjort så mye før hun kom til oss, så hun har fått en myk start som rideskoleponni, og tilpasser seg bra. Hun er verdens snilleste på ridebanen, og brukes foreløpig kun på ponnitimene. Vi har såvidt påbegynt sprangkarrieren hennes.

Zilva V

Zilva er en KWPN-hoppe som kom til oss i august 2015. Tidligere spranghest som har gått 1,20. Hos oss brukes hun i dressur og sprang. Kjekk og lettridd hest med egen motor. For tiden er hun dessverre borte på ferie pga skade i et bakbein.