Anni (Annegred)

Anni er en KWPN-hoppe, som kom til oss rundt påsken 2018. Tidligere spranghest, som har konkurrert opp til 1,30. Hos oss blir hun brukt i dressur, sprang og voltige.

Naturlige Portretter, fotograf Linda Øxnevad

Asti Spumante

Asti er en irsk sportshest-vallak, som kom til oss rundt påske 2017. Tidligere spranghest som har konkurrert opp til 1,40. Hos oss blir han brukt til dressur, sprang og voltige. Kjekk hest som går like fint med nybegynnere samtidig som han er en utfordring for viderekomne. Stort dressurpotensiale, og går øvelser opp til MB.

Naturlige Portretter, fotograf Linda Øxnevad

Bonus (Nils Bonus)

Bonus er en sportsponni-vallak som kom til oss i august 2007. Tidligere ble han brukt i ponnitrav, og konkurrerte i sprang opp til 1 m. Hos oss blir han brukt på ponnipartiene og til sprang.

Enzo

Enzo kom til oss i oktober 2021.

Hedda (Hidalgo-Loma)

Hedda kom til oss i mai 2022.

Naturlige Portretter, fotograf Linda Øxnevad

Igor (Isoldes Igrock II)

Igor er en latvisk varmblods-vallak som kom til oss i 2006. Tidligere spranghest på høyt nivå. Hos oss blir han brukt i dressur, sprang og voltige.

Jens (Jasmine´s golden moonlight)

Jens er en nederlandsk welsh – vallak som kom til oss i August 2022. Tidligere sprang og kjøreponni. Hos oss blir han brukt i dressur og sprang.

Naturlige Portretter, fotograf Linda Øxnevad

Joy

Joy er en sportsponni-vallak som kom til oss i 2012. Tidligere sprangponni som har gått opp til 90 cm. Hos oss brukes han på ponnipartiene og til sprang.

Naturlige Portretter, fotograf Linda Øxnevad

Justice (Just Left SV)

Justice er en american paint-hoppe som kom til oss i 2015. Tidligere spranghest som har konkurrert opp til 1,10. Hos oss brukes hun til dressur og sprang. Kjekk hest som kan gå både på ponnipartiene og hestepartiene.

Larry

Larry er en holsteiner-vallak som kom til oss høsten 2017. Tidligere spranghest som har gått opptil 1,40. Hos oss går han dressurtimer og litt sprang.

Lukas

Lukas er en sportsponni-vallak som kom til oss i begynnelsen av 2018. Tidligere rideskoleponni i Arendal. Hos oss går han på ponnipartiene og på sprang.

Naturlige Portretter, fotograf Linda Øxnevad

Mister (Ardmoneen Mist)

Mister er en connemara-vallak som kom til oss i 2015. Han var ikke så erfaren da han kom til oss, men han er en veldig lærevillig ponni, som nå blir brukt til dressur, sprang og voltige. Kjekk ponni som går både på ponnipartiene og hestepartiene.

Naturlige Portretter, fotograf Linda Øxnevad

Rocky

Rocky er en welsh mountain-vallak som kom til oss i 2008. Han var rideskoleponni på Hotmas rideskole før han kom til oss. Vi bruker ham på ponnipartiene og i sprang.

Surprise (Storhaugs Betinas Surprise)

Surpise er en welsh mountain-vallak som kom til oss i mars 2022. En kjekk og lettridd hest med egen motor, som brukes i dressur og sprang.

Tilda (Etiuda)

Tilda er en polsk varmblods-hoppe som kom til oss i mai 2020. Hun er en kjekk hest med egen motor, som brukes både i sprang og dressur,

Naturlige Portretter, fotograf Linda Øxnevad

Zilva V

Zilva er en KWPN-hoppe som kom til oss i august 2015. Tidligere spranghest som har gått 1,20. Hos oss brukes hun i dressur og sprang. Kjekk og lettridd hest med egen motor.